logo

Beer & Gear

Beer
Wat is onmisbaar bij een heerlijk stukje vlees van de barbecue? Bier! Ook daar zorgen we voor. Wij nemen vier Philips Perfect Draft tapjes mee, met de keuze uit 30 verschillende soorten bieren. Vers getapt en klaar voor consumptie. Benieuwd naar welke bieren we meenemen? Bekijk hier een lijstje en zoek vast jouw favorieten uit. Voorpret!

Gear
Ontzettend trots zijn wij op onze gear. Onmisbaar bij het bereiden van de allerbeste barcecuespecialiteiten. We stellen graag onze beste vriend aan je voor:

De Bear Food truck
Met onze barbecue foodtruck brengen wij de lekkerste gerechten naar jou toe. Op de oprit, in de tuin of op een feestje.. Vlees eten kun je overal! Jij zegt het maar, en wij komen. Onze foodtruck heeft de beste barbecue benodigdheden met een braai, palletsmoker en plek voor onze tapjes. Het enige wat jij hoeft te doen is achteroverleunen, eten, proosten en genieten.

De Zuid-Afrikaanse Braai
Deze Braai ziet er niet alleen indrukwekkend uit, maar zorgt voor een indrukwekkend staaltje barbecuekunst! De Braai is perfect voor het op hoge temperatuur grillen van rund en groente. De Zuid-Afrikaanse Braai maakt gebruik van open vuur, waarbij we zelf houtsintels stoken van ovengedroogd eikenhout. Smakelijk, maar ook sfeervol! Door het open vuur van de Braai geniet je de hele avond van een gezellig, warm vuurtje.

Churrasco frame
Een hulpmiddel voor op de Zuid-Afrikaanse Braai. Dankzij het Churrasco frame kunnen we grillen op een Zuid-Amerikaanse manier. Door het gebruik van een verschillende combinatie aan spiezen, bereiden we het lekkerste vlees, gevogelte en groente voor je.

Treager pellet smoker
Onze spareribs en pulled pork bereiden we volgens de traditionele ‘low and slow’ methodiek. Daarvoor maken we gebruik van Treager pellet smoker, met hardhouten pelletkorrels. Deze korrels zijn samengesteld uit vier verschillende hardhoutsoorten en geven de gerechten een unieke smaakbeleving.
Contact

CLOSE