logo

Prijzen

We komen in volledige uitrusting naar een locatie van jouw keuze en geven je graag een ultieme smaak- en sfeerbeleving. Makkelijker kan bijna niet, toch?

Bij Bear Food Club is alles mogelijk. Om het makkelijker te maken en overzichtelijk te houden bieden we ook standaard pakketten aan met bijvoorbeeld vijfgangen en een eventueel biertje. Zo weten we ook precies wat we moeten meenemen aan voedsel, bier en benodigdheden. Jij vraagt, wij serveren. Voor maatwerk of andere wensen, kun je contact met ons opnemen. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

De offertes van deze pakketten zijn gebaseerd op de volgende voorwaarden: wij rijden naar jou toe met onze barbecue truck. Wij bereiden de lekkerste stukjes vlees, vis en groente. We trancheren, zetten het op tafel, regelen eventueel elke gang een biertje en nemen óók een leuk sfeertje mee. Jij zorgt zelf voor de tafelopdekking, het servies, het bestek, de glazen en eventueel ander drinken. Bierglazen nemen wij mee. 

Heb je een groter feestje? Een foodtruck nodig voor een bedrijfsfeestje? Barbecueën op een bruiloft? Lekkere catering tijdens een buurtfeest? Wij kunnen met onze mobiele BBQ overal heen, dus neem vooral contact op! We maken graag een offerte voor je. 

Contact

CLOSE