logo

Onze BBQ Specialiteiten

Voor ieder wat wils en alles met liefde en zorg bereid! Bij Bear Food werken we uitsluitend met de beste producten. Want alleen met de beste producten krijg je de beste resultaten. Dierenwelzijn en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden de herkomst van ons vlees belangrijk. Daarom werken we met eerlijke producten van lokale partijen. Want geloof ons, dat verschil merk je. Puur natuur, met de échte, authentieke smaak. 

Zin in spareribs of picanha? Een goed stuk zalm? Of heerlijke, verse groente van de grill? Wij als fijnproevers schotelen jou alleen het allerbeste voor. Van liefhebbers, voor liefhebbers.

Vlees
Liefhebber van bavette, picanha of een flat iron steak? Het rundvlees is speciaal door ons geselecteerd bij een lokale slager met uitsluitend eerlijke producten. We besteden veel aandacht aan het selecteren van onze producten. We houden namelijk van heerlijk én eerlijk vlees. Ook ons varkensvlees is van hoge kwaliteit en perfect voor onze smaakvolle pulled pork en spareribs. 

Vis
Geen vleesliefhebber? Geen paniek. We bereiden graag de allerlekkerste zalm voor je. Onze visproducten zijn altijd dagvers en worden gehaald bij lokale partijen. Als alternatief voor zalm kunnen we je ook heerlijke garnalen aanbieden. 

Gevogelte
Een malse kippendij, gegrild op de Zuid-Afrikaanse Braai, boven onze eigen gestookte houtsintels. We vinden het belangrijk om te weten waar ons kippenvlees vandaan komt. Bij ons geen plofkippen, maar alléén scharrelkippen. 

Vega
Voor ieder wat wils, dus ook voor de vegetariërs onder ons! De lokale slager die ons voorziet van rund- en varkensvlees, ontwikkelt zelf wekelijks de lekkerste vleesvervangers. Denk bijvoorbeeld aan een bietenburger, gevulde portobello met vegetarisch gehakt of een broodje vegetarische kipreepjes. Wij zorgen voor de bereiding! 

Veggies
Onze groenteopties doen zeker niet onder voor onze vleesgerechten. We zorgen voor de allerlekkerste bereiding van verse groente. Gegrild op de Zuid-Afrikaanse Braai, boven onze houtsintels van eikenhout. Gegarandeerd genieten! 
Contact

CLOSE